ΚΑΤΑΓΓΕΛΙA ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Posted: Μαρτίου 13, 2012 in ΚΕΙΜΕΝΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Τ.Ε. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου καταγγέλλει τη στοχοποίηση της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης κατοίκων Χολαργού – Παπάγου και την προσπάθεια σύνδεσής της με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο μετρό Αιγάλεω στις 25/2/2012.

Με άρθρο του στο ηλεκτρονικό ¨Βήμα» της 1/3/2012, ο γνωστός για τις πολύχρονες επιδόσεις του στην ασφαλίτικη αρθρογραφία Β. Λαμπρόπουλος αναφέρεται σε προκήρυξη που είχε κυκλοφορήσει η «συνέλευση» στις 9/2/2012, η οποία ζητούσε να παραμένουν ανοιχτοί οι σταθμοί του Μετρό στη διάρκεια των διαδηλώσεων για την ελεύθερη πρόσβαση και αποχώρηση από αυτές και καλούσε τους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους να το επιβάλλουν. Με περίτεχνα μισόλογα και υπονοούμενα συνδέει την προκήρυξη με την τοποθέτηση του μηχανισμού, αποδίδοντας τη σύνδεση σε εκτιμήσεις «στελεχών της .Λ. Κατεχάκη». Αποφεύγει σκόπιμα να κατονομάσει τη «Συνέλευση» και συνδέει την προκήρυξη αόριστα με τον «αντιεξουσιαστικό χώρο στο Χολαργό», τον οποίο επίσης συνδέει με μέλη της «Σ.Π.Φ.» κ.ο.κ.

Σκοπός του άρθρου είναι η τρομοκράτηση, συκοφάντηση και περιθωριοποίηση της  «Συνέλευσης» στα πλαίσια της γενικότερης και πολύμορφης κατασταλτικής επίθεσης σε όσους αντιστέκονται στην πολιτική της τρόικας και των ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ. Και η απειλή απόδοσης ηθικής αυτουργίας «τρομοκρατικών ενεργειών» σε όσους διατυπώνουν απόψεις που ενοχλούν.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στην  Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση κατοίκων Χολαργού – Παπάγου, που την ίδια μέρα σε μαζική επίσκεψη διαμαρτυρίας στα γραφεία του Δ.Ο.Λ. (ο συντάκτης δεν τόλμησε να εμφανισθεί) επέβαλε τη δημοσίευση της απάντησής της. Είναι βέβαιο ότι η δράση της, στην οποία έχουμε συμβάλει και εμείς, ενοχλεί τους μηχανισμούς καταστολής και δεν είναι η πρώτη φορά που το δείχνουν.

Και άλλο τόσο βέβαιο είναι ότι ούτε η καταστολή, ούτε η λάσπη θα μας σταματήσουν.

Μάρτιος 2012

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s